top of page

Analüüsid

Toidu ja sööda mikrobioloogilised analüüsid

Hinnad kehtivad alates 08.02.2024

Analüüsi nimetus
Meetod
Hind
Hind+KM
Aeroobsete mikroorganismide üldarv
EVS-EN ISO 4833-2 
12,56
15,32
Anaeroobsete mikroorganismide üldarv*
EVS-EN ISO 4833-2  modifikatsioonidega
22,8
27,82
Bacillus cereus, eeldatav
EVS-EN ISO 7932 
17,59
21,46
Bakteriisolaadi samastamine (allhankena)*
MALDI-TOF MS
19
23,18
Bakteriisolaadi tundlikkuse määramine desinfektandi suhtes*
BioCC MM-040
Hind kokkuleppel
Bifidobakterid, eeldatavad*
ISO 29981 
32
39,04
Campylobacter spp tuvastamine*
EVS-EN ISO 10272-1
34,62
42,24
Campylobacter spp. tuvastamine koos liigilise määramisega*
EVS-EN ISO 10272-1, MALDI-TOF MS
46,68
56,95
Clostridium spp.*
EVS-EN ISO 15213-1
19,96
24,35
Clostridium spp.  spoorid*
EVS-EN ISO 15213-1
22,03
26,88
Clostridium perfringens*
EVS-EN ISO 15213-2
22,87
27,9
Coli-laadsed***
EVS-ISO 4832  
13,5
16,47
Cronobacter spp tuvastamine
EVS-EN ISO 22964
22,32
27,23
Enterobacteriaceae***
EVS-ISO 21528-2 
14,57
17,78
Enterokokid*
EVS-EN 15788, ISO 7899-2 modifikatsioonidega
14,8
18,06
Escherichia coli (β-glükuronidaaspositiivne) ***
EVS-ISO 16649-2
13,5
16,47
Koagulaaspositiivsed stafülokokid sh S.aureus***
EVS-EN ISO 6888-1
18,37
22,41
Koagulaaspositiivsed stafülokokid sh S.aureus (toorpiim, toorpiimajuustud, toore liha tooted) *
EVS-EN ISO 6888-2
18,37
22,41
Koagulaaspositiivsed stafülokokid tuvastamine*
EVS-EN ISO 6888-3
19
23,18
Konservide steriilsuse kontroll*
NMKL 59
93
113,46
Lactobacillus spp
ISO 15787
19,91
24,29
Lactobacillus acidophilus*
ISO 20128 
26,3
32,09
Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus*
ISO 7889 
26,3
32,09
Laktaati fermenteerivate klostriidide spoorid (sh Clostridium tyrobutyricum) MPN*
BioCC MM-039
23
28,06
Listeria spp. tuvastamine*
EVS-EN ISO 11290-1 
22,56
27,52
L. monocytogenes’e tuvastamine***
EVS-EN ISO 11290-1 
22,56
27,52
Listeria monocytogenes 125 g (5 x 25 g koondproovina)
EVS-EN ISO 11290-1 
44,9
54,78
L. monocytogenes’e arvuline määramine*
EVS-EN ISO 11290-2
20,1
24,52
Mesofiilsed piimhappebakterid***
ISO 15214 
19,5
23,79
Mesofiilsed spoore moodustavad bakterid ja eriti termoresistentsed termofiilsed spoore moodustavad bakterid*
NY/T1331-2007
17,5
21,35
Mesofiilsed spoore moodustavad bakterid*
NY/T1331-2007
14,97
18,26
Psührotroofsed mikroorganismid*
EVS-EN ISO 17410
16,5
20,13
Puhaskultuuride isoleerimine*
Laborimeetod
50 €/h
61 €/h
Pärmid ja hallitused***
EVS-ISO 21527-1, EVS-ISO 21527-2
16,15
19,7
Saastavad mikroorganismid võis, fermenteeritud piimades ja valmitamata juustudes*
ISO 13559
29
35,38
Salmonella spp tuvastamine ≤ 25 g
EVS-EN ISO 6579-1
18,1
22,08
Salmonella spp tuvastamine 26 g -249 g
EVS-EN ISO 6579-1
22,28
27,18
Salmonella spp tuvastamine ≥ 250 g
EVS-EN ISO 6579-1
52
63,44
Salmonella spp. 125 g (5 x 25 g koondproovina)
EVS-EN ISO 6579-1
24
29,28
Streptococcus thermophilus*
ISO 7889 
21,83
26,63
Termofiilsed mikroorganismid*
ISO 27265 modifikatsioonidega
13,36
16,3
Termofiilsete mikroorganismide eriti termoresistentsed spoorid*
NY/T1331-2007
14,97
18,26
Termofiised streptokokid*
BioCC MM-038
21,83
26,63
Termotolerantsed bakterid (psühro-, meso- või termofiilsed)*
BioCC MM-031
17,77
21,68
Page 1 of 1

*akrediteerimata meetod

*** Alates 21.01.2016 on BioCC OÜ mikrobioloogia laboratoorium Toiduseaduse alusel järelevalveanalüüsideks volitatud laboratoorium.

Pipette

Saada päring

Aitäh! Teie päring on saadetud.

bottom of page