

Toidulisandite tootmine ja arendamine
Soovid valmistada uut toidulisandit, aga ei tea, kust alustada?
Toidulisandi tootmiseks on meil aastatepikkuse tootmiskogemusega eksperdid, kes nõustavad nii kompositsiooni, toote säilivuse kui ka tootmistehnoloogia osas. Kasutame kõrgeima kvaliteediga tooraineid, mida ostame rahvusvaheliselt tunnustatud kvaliteediga sertifitseeritud tööstustelt. Valmistoote mikrobioloogilisi ja keemilisi analüüse teostame nii koha peal omaenda akrediteeritud laboris kui ka välispartnerite juures, nt LABRIS, Eurofins jne.
Põllumajandus- ja Toiduameti tegevusluba
Eesti esimene FSSC 22000 sertifikaadiga toidulisanditootja
Usaldusväärne tootearendus algsest ideest lõpptooteni
Mikrobioloogilised ja keemilised analüüsid akrediteeritud laboris
Toidulisandi valmistamise 5 etappi on järgnevad:
01.
Ideede genereerimine ning toidulisandi põhifunktsiooni seadmine
02.
Lõpliku toote kompositsiooni valimine, kasutades teadlaste ja professorite ekspertiisi ning soovitusi
04.
Toidulisandi tootmine*: pulbrite kokkusegamine, kapseldamine, purgitamine ja etikettimine
*vajadusel tehakse väike proovipartii
05.
Mikrobioloogiliste ja keemiliste analüüside teostamine tagamaks valmistoote ohutus ning kõrge kvaliteet
Minimaalne tellimuskogus on 30 000 kapslit. Tüüpiline tootmine võtab aega 4-6 nädalat. Hinnad ja tarneajad võivad muutuda.
