top of page
biocc_54_edited.jpg

Toidutoodete arendus

Meie tootearenduslaboris on võimalik teostada kõiki peamisi toidu töötlemisega seotud etappe, seetõttu on meil on kogemust väga erinevate toodetega nagu moosid, piima- ja lihatooted, vesi jne. Tootearenduslabori tööd toetavad kohapeal asuvad fermenteerimise, mikrobioloogia ja keemiliste analüüside laborid. Tänu tihedatele rahvusvahelistele suhetele on võimalik spetsiifilisi töötlusi läbi viia ka Eestist väljaspool. 

Harmony_viilujuust_2018-1.jpg

sisaldab probiootilist tüve L. plantarum TENSIA® ja on loodud koostöös AS E-Piim Tootmisega.

Ice Cream

innovaatiline mikseriga valmistatav probiootikumidega rikastatud mustasõstra jäätisepulber.

003-Helen-Press-030418-1024x683.jpg

sarja tooted valmisid koostöös Tartu Ülikooli teadlastega. Tegemist on esimese teaduslikult tõestatud putrude sarjaga Eestis.

Toitude arendusteenused

  • Piima ja piimatoodete teaduspõhine arendus toorainest lõpptooteni, väärtusahela ulatuses.

  • Erinevate touduainegruppide esindajate profileerimine (nutrional profiling) (sh suhkru-, soola- ja rasvasisalduse jne) hulgas, mis ei oma tervisele ebasoovitavaid toimeid.

  • Valgu ja/või kiudainesisalduse tõstmine inimese ainevahetust mõjutavale tasemele.

  • Funktsionaalsete toitude rikastamine mineraalainete ja vitamiinidega.

  • Free-from ehk soja- ja gluteenivabad tooted. Vajadusel ka teiste allergeensete komponentide vabad tooted.

  • Teaduspõhiste mahetoodete arendus ja clean label.

  • Pakendimaterjali valik säilivusaja optimeerimiseks.

  • Kiirendatud säilivuskatsed ja toitumisalase teabe määramine.

  • Tootearendusalased konsultatsioonid lähtuvalt inimorganismi ainevahetuse tervislikest aspektidest.

Saada päring

Aitäh! Teie päing on saadetud.

bottom of page