top of page
May 3, 2021
Maaleht: Eesti teadlased on suutnud tervislikuks muuta nii šokolaadi kui ka krõpsud
Eesti teadlased on suutnud tervislikuks muuta nii šokolaadi kui ka krõpsud “Tahtsime teha tervislikku maiustust ja šokolaad tundus...
May 3, 2021
Äripäev: Häid baktereid on keeruline uurida, aga kasulik tarbida
Äripäev: Häid baktereid on keeruline uurida, aga kasulik tarbida Teaduskeskusena tegutseva BioCC OÜ vanemteadur Epp Songisepp ning...
May 3, 2021
Maaleht: Eesti esimene taimejook tuleb pulbrist ise kokku segada
Maaleht: Eesti esimene taimejook tuleb pulbrist ise kokku segada RiSoKo joogipulbri on välja töötanud Eesti toiduteadlased ja biokeemikud...
bottom of page